Det er kaldt. Alt for kaldt for alle nå, og da jeg ikke hadde tatt noen andre bilder i uka som gikk så ble det bildet av vitaminer. Og derfor også overskriften. Ingenting henger sammen denne uken i Januar. Bortsett fra jeg ble litt eldre og vi fikk spilt litt spill. Jeg har funnet et spill på BGA som jeg elsker, og da jeg allerede har noen spill på listen, så må jeg vel handle inn litt. Vi startet også opp et gammelt dataspill.

The Hive

Vi har diskutert om å ha en Nørdheim snart. Mest sannsynlig så blir det en spilledag, med spill som kan spilles av mange samtidig som Wavelength, Sherlock Holmes eller A fake artist goes to New York

Spill

Det ble noen runder UNO Flip! og The Mind. Vi spilte Minecraft sammen, og vi startet opp World of Warcraft igjen. Det blir gøy å se hvor langt vi kommer denne gangen. Noen timer med TRINE 2 ble det også. Det er så morsomt, utfordrende og rart, så det anbefales av den minste i Nørdheim også. Prøv TRINE.

Jeg oppdaget også King of Tokyo denne uken. Og det er så fantastisk gøy. At nå må det skaffes. Spiller det på Board Game Arena hvis noen vil være med.

Underholdning

Nå er platespiller tilbake, og vi har fått opp nye høyttalere. Så det første som ble spilt var Skunk AnansieStoosh.

Yes, it’s fucking Political.

Uka som kommer

Jeg er litt under været som det så pent heter, men håper jeg får spilt noe. Det er satt opp Warhammer og Symbaroum denne uken. Har også satt av tid til Sleeping Gods, så jeg skal ikke klage.

Ha en flott uke, og støtt din lokale pøbb