Uken som gikk

Det ble kun en runde rollespill og ingen brettspill. Ingen er for lite. Men vi har startet på brettspill Appen/hjemmesiden så det skjer jo noe. Og så var det 17 Mai i går, så derfor kommer mandag morgen ut i dag. 🙂

The Hive

Fylleangstrecords er nede. Grunnet ommøblering, men håper å få den opp igjen snart.

Spill

Første Warhammer på veldig lenge, og denne gangen rundt et bord. Jeg fikk nå gitt dem alle gaven. Pung med penger. Skal legge ut noe om sesjonen etter hvert håper jeg, men se bilde på Nørdheim. Vi spiller minecraft, og verden blir større og større. Det er plass til mange, så kom gjerne inn.

Prosjekter

Jeg endrer hobbyrommet mitt. Mer plass til meg og mine rare prosjekter

Uka som kommer

Det er lagt opp til Starfinder. Vi er inne i siste del av kampanjen, og de røde trådene nøstes opp. Skal prøve å legge ut en forklaring av hele kampanjen en gang.

Comments to: Mandag morgen 17 Mai

Your email address will not be published. Required fields are marked *