Uken som gikk

Dette var en fin uke. Det skjedde faktisk veldig mye. Brettspill, dataspill og rollespill var på listen. OG mye ble spilt. Jeg har lært nye ord, jeg har funnet vinyl som jeg ikke husket, og vi har pyntet til jul. 

The Hive

Fylleangst Records butikken er nesten klar. Det mangler betalingsmetode og et par andre ting, men det er mulig å sjekke hva vi har liggende. Og ønsker du noe så send meg en melding. Ikke så mye annet å si, men det går litt fremover hele tiden. Og det er nå mulig å komme med egne prosjekter eller hjelpe til med det som er der.

Spill

Det ble en del spilling. Vi spilte Warhammer, selve sesjonen kan du lese i et annet innlegg. Vi startet også opp Gloomhaven: Jaws of the Lion med Kidsa. Det fungerer, men det tar tid å lære seg et så tungt spill for de yngste. Dette blir gøy. Jeg har også startet å spille Raft på Steam. Det er rolig og behagelig, når jeg spiller på vanskelighetsgrad behagelig. Bli med, det er gøy. Innen rollespill så er det også starten på del 6 av Dead Suns i morgen. Dette betyr at vi nærmer oss slutten av hele «A crack in time» kampanjen. Det er fortsatt en god del igjen, men tipper februar-mars så er en ca 8 år lang kampanje over. Hva skal jeg skrive neste gang tro?

Prosjekter

Da det brygges til jul så skjer det ting. Natt til mandag så pyntet vi til jul. 2 liter juleøl, med flaske, i tak, vegger og utover gulvet. Det er jo en trend med eksplosive juleøl. Skål.

Underholdning

Vet ikke om det er underholdning, men Zeroplex forklarte meg hva ordet Rotgut kom fra. Som tilfeldigvis er navnet på Stouten vår. Det er navnet på billig whisky som kunne kjøpes. Brukt i tønner som fraktet lik til forskjellige steder, før det ble solgt billig til intetanende kunder. Eller var de faktisk klar over det? Er det en hjernebit i drinken min eller bare litt rusk. Det er en tankevekker.

Uka som kommer

Starfinder og muligens en runde hotseat. Mitt nye prosjekt er kanskje klar. Det blir også karakterlaging til Alien kampanjen. Jeg gleder meg til å være spiller, det er ganske sjeldent.

Siste innspurt med innpakking og oversikt over julegaver blir det også. Så til de som har lest så langt, så tenkte jeg å gi 10% på ting på Fylleangst Records. Si ifra, mulig det kan bli billigere også.

Comments to: Mandag morgen eksplosjon

Your email address will not be published. Required fields are marked *