Så var ferien over og alt er tilbake til det vante. Jupp, jeg er ikke feriemenneske, men må man så må man. Det har blitt en god del brettspill. Lite rollespill, noen konserter og litt film.

Spill

Det har blitt mye Kluster. Et fantastisk spill med magneter og en tråd. Jeg har også fått spilt Lost ruins of Arnak rundt et bord og ikke bare på BGA. Av dataspill så har jeg testet Dungeon of the Endless og Stardew Vally. Jeg må nok spille Endless litt mer før jeg kan mene noe, men Stardew… Det er gøy. Noe helt annet enn jeg trodde. Ok, så skal du plante ting, men det er romvesen, dverger i dungeons. Det er eggjakt og dinosaurer. Og en skapning i kloakken.

Prosjekter

Prosjekter har fått seg en pause. Jeg har skrevet en del på Threads, men ikke jobbet med noe annet. Denne uken er planen å ordne 3D printeren som er 1mm feil. Aaaaarg. Og så printe noen biter til et rollespill. Jeg har også endret litt på arbeidsrom som gjør at jeg kan sette opp laser.

Underholdning

Vi så TMNT og den var gøy. Gleder meg til oppfølger. Av musikk så var det Rebellion festival, og der er det jo alltid mye gøy. Kan som alltid anbefaler The Barstool Preachers. Men sjekk ut Popes of Chillitown og TV Smith

Uka som kommer

Det blir Warhammer og jeg gleder meg masse. Håper å få spilt noen brettspill også, og da mest sannsynlig til helga. Si ifra om du vil spille.

Comments to: Mandag morgen hverdag

Your email address will not be published. Required fields are marked *