Uken som gikk

En uke i 2020 er aldri den samme. Så hvorfor ikke bare godta hva som skjer og gjøre vårt beste. Så med masker og antibac så ble Pandemic HotZone kjøpt inn og spilt mye. ????  

The Brain

Hjernen har det greit. Mye som må fikses, men den blir litt bedre hver dag. Men det er et prosjekt som vil ta lang tid, og det er gøy å se ting krype fremover.

Hivehub

Siden rusler videre. Ikke så mye nytt, men den er ikke flyttet ennå. Det kan virke som at det ikke blir denne uka heller, men si må skynde oss sakte for at alt skal bli riktig

Hivecloud

Jepp, som jeg nevnte forrige uke, så var det et kult eventyr på vei inn i Hivecloud. Og der kom det. Et DIY Screen printing eventyr. Gleder meg masse til å se hvordan dette går. Da vi startet med batikk uken før, så begynner det å bli mye morsomt. Kanskje ha en Nørdheim med batikk eller printing. Dette blir gøy.

Brettspill

Det var kidsa som eide denne uken. Hey, Thats my fish og Pandemic HotZone lå fremme hele tiden. Så når vi har klart alle vanskelighetsgradene så blir det neste trinn. Pandemic. Tror vi venter med Legacy til vi har prøvd originalen en stund.

Og skipene til X-Odus er printet ut. Skal nå file, sette de sammen og male.

Rollespill

Det var en morsom Starfinder runde. Har skrevet om den, og det var vel alt. Har funnet en morsom løsning for kart i Warhammer.

Og denne uken er det Warhammer. Starter nå på et av de første eventyrene som kom til 4ed, så det blir litt mindre konvertering.  

Dataspill

Intet nytt under solen. Sist uke ble liten tid til dataspill. Men har fått et forslag på hva jeg må sjekke ut, Encased a sci-fi post-apocalyptic rpg. Det virker interessant, så får vi se om jeg laster det ned. ????

Hva leser jeg

Leser en bok om å starte prosjekter eller firma. Litt sånn gjør noe selv og du vil ha en jobb eller prosjekt som er ditt. Boka har den fantastiske tittelen: The freaks shall inherit the earth

Uka som kommer

Må få spillt en runde Quacks med de nye brikkene. At det tok så lang tid er ubegripelig. Tenker å lage et lite spill med de nye brikkene, fikse X-Odus skipene som nevnt, og sist men kanskje viktigst.

Det er en motdemonstrasjon mot SIAN på lørdag.

Comments to: Mandag morgen med løksmak

Your email address will not be published. Required fields are marked *