Uken som gikk

Jeg innrømmer at jeg flyktet til universet denne uken. Jeg lastet opp romskipet mitt og reiste til universets sentrum, og restartet det. Jepp. Jeg skrudde av og på universet, og våkent på en planet der alt utstyr var ødelagt. Heldigvis var jeg ikke alene på denne reisen. Dawdler hadde også funnet ut at inn space no one can bother you. Bortsett fra pirater, slimspyttende monstre, syre regn og egen styring av romskip. «Hvorfor kjører du på ting hele tiden»? Litt omskriving av et spørsmål jeg ble stilt.

Fordi jeg er dårlig på å styre ting! 

Spill

Hva gjør man når man har 3 tilgjengelige spillere, men får ikke noen til å bli enig. Jo, man drar frem favoritt spillet og krever at folk spiller. Jepp, jeg tok ansvar og krevde at kidsa spilte The Quacks of Quedlinburg. De har jo alltid en unnskyldning for at spillet er dårlig, før boksen når bordet, men jeg stoppet ikke. Jeg satt opp spillet. Ba de slutte å klasse på alt. Slutt å rist posen. Slutt å ta på ting. Slut. SLUTT. Joda, de sluttet når jeg sa at de som tar på noe har tapt før vi starter å spille. Dette skal jeg bruke på voksne spillere også. Det er fantastiske brikker som man bare vil ta på hele tiden. Jeg også.

Kidsa storkoste seg. Så da sluttet de å krangle og startet å legge planer for neste runde Quacks. Og det skjer til helga. 🙂

Prosjekter

Første test av karakterbygging til Threads ble gjennomført. Det er noen biter som må fikses, men karakterskjema ide ble tatt imot positivt. Gleder meg til å teste. Skal skrive en liten Threads encounter denne uken, og så tester vi en runde. Har også startet å oppdatere hjemmesiden og World Anvil.

Jeg fikk også et spørsmål om å hjelpe til med et prosjekt. Jeg gleder meg masse til å dele mer informasjon om det etter hvert.

Underholdning

Jeg startet å lese boken The Last Day av Andrew Hunter Murray. Jeg kom med nesten gjennom første kapitel før jeg oppdaget at jeg satt å stirret ut i luften og lagde rollespillgreier. Hvilken verden, hva slags eventyr og hvor fort kan jeg sette opp en hotseat som bygger på dette.

Men først skal jeg lese boka ferdig, og jeg gleder meg mye.

Uka som kommer

Det er planlagt en Cthulhu spilling på foundry og så har jeg regner jeg med at det blir noen runder Quacks.

Comments to: Mandag morgen kvakksalvere

Your email address will not be published. Required fields are marked *