Uken som gikk

Som tittelen sier så ble det mye brettspill relatert denne uken. Ikke så mye spilling, men masse jobb med lister over hva vi har og hva vi ønsker oss. Vi har satt totalt antall vi kan ha og totalt antall vi kan ønske oss til 100. Ingen av listene har 100 punkter. Vi har 84, og fortsetter å telle det som detter ut av skuffer og skap, og vi ønsker oss kun 95. Ser at jeg har et notat med navn på 10 andre spill. Dette blir bra. Så vi skal starte opp et lite brettspill bibliotek der folk kan låne spill.

Spill

Da jeg nå har en liste over spill vi har og spill vi ønsker oss, så tenker jeg å lage noen lister. Hvilke spill som ligger høyest på listen over mest spilt i 2021, og hva vi ønsker oss. Begge endrer seg, så vi får se. Lager en egen post for for dette men her kommer mest spilte og mest ønsket spill.

Mest spilte
Cartographers

Dette fungerer for alle. Uansett alder. Det er raskt å starte opp, enkelt å lære, og tar ca en halv time å spille. Dette er et av spillene jeg vurderer å ha en runde med på vår favoritt pøbb når dørene åpner igjen

Mest ønsket
Viticulture

Dette har vi ønsket oss lenge, men det har blitt forbigått ofte. Vi har spilt det en gang, men vi snakker ofte om det. Så jeg tror at vi må skaffe det. Det er et worker-placement spill, en spillmekanikk vi er veldig glad i.

Prosjekter

Nå som jeg har laget grunnlaget for brettspill, så er jo en app oppe til diskusjon. Tenker også å skrive en post om spillmekanikk for de som ønsker slikt. Ønsker du mer info om brettspill, eller bare finne et nytt spill, eller kanskje spille så kom inn på forumet eller bli med i Nørdheim tråden i messenger. Si ifra og vi peker

Underholdning

Leser Mouse Guard serien, og er nå kommet til bok 3. Det gir mer og mer ønske om å spille rollespillet. Så mulig jeg setter opp det, så snart nedstengingen er over.

Uka som kommer

Hvis alt går etter planen, så får vi en runde Warhammer i morgen. Kanskje en runde Sherlock hvis ingen andre hotseat-gm’er har noe klart. Og jeg har noen print and play spill som ikke spiller seg selv.

Ha en fin uke

Comments to: Mandag morgen brettspill

Your email address will not be published. Required fields are marked *