Jepp, teknisk sett så er det andre uken, men den første kommer så fort og blir borte igjen. Men vi gjorde jo litt denne uken. Om det var fornuftig tror jeg ikke, men som sagt noe gjorde vi. Som Minecraft, NMS og Backgammon. Vi spilte også sesjon 1 av Children of Übersreik. Simple and Stoopid har sett på tvserier igjen, og sett på brettspilloversikten.

Spill

Simple and Stoopid har startet en backgammon konkurranse. De skal spille minimum 52 spill ila 2022, men det ser ut til å gå ganske greit. De er oppe i 4 spill allerede og stillingen er 2-2. I warhammer så traff gruppen på Jarle Potet

Prosjekter

For N’te gang prøver jeg å bygge Rappan i Minecraft. Denne gangen startet jeg fra The Mouth of Doom. Så får vi se hvor langt vi kommer. Her funnet en ide til teleporteringen som skjer i Rappan, og gleder meg til å teste det ut.

Underholdning

Simple and Stoopid ser på tv-serier igjen. Denne gangen ser de på Stay Close

Uka som kommer

Hvis alt går etter planen så blir det spilling i morgen. Ser litt dårlig ut for Starfinder, men det har det gjort helt siden pandemien startet. Mulig det blir noe brettspill eller hotseat. Håper også å få spilt noen brettspill i slutten av uka, og minecraft blir det helt sikkert. 🙂

Comments to: Mandag morgen ukedag

Your email address will not be published. Required fields are marked *