Det begynner å bli varmere i været. Jeg har nesten kommet meg ut av vinterdvalen for å få ordnet flere prosjekter. Vi fikk både rollespill og brettspill denne uken

Spill

Vi fikk noen runder sjakk. Det ble Port Royal og vi fortsatte historien i Dungeon World. Den store Hurdy-Gurdy helten har igjen funnet ut hva som skjer. Eller i hvert fall stått i nærheten av noen som forsto hva som skjedde. Skal legge ut noe på Hotseat etter hvert. Vi tok noen runder Terraforming Mars i går, men vi klarer ikke helt å vinne. Kun noen få poeng unna. Det er kjempegøy

Prosjekter

Jeg har jobbet med min Ten Minutes prosjekt som er et slags gamify av hva du kan gjøre hvis du ikke er sikker på hva du vil gjøre. Og jeg har fått det opp på Git. Cool

Underholdning

Hva har jeg hørt på? Eller sett på. Jo, jeg har blitt overtalt av alle Kidsa å se på Jojo’s Bizarre Adventure og er kommet til episode 4. Morsomt

Uken som kommer

Warhammer er planen. Gleder meg. Noe annet vet jeg ikke, men håper å prøve å slå Terraforming Mars ila uken. Det er så gøy at jeg anbefaler folk å rope på meg hvis de vil spille. Kanskje det blir noen konserter også

Comments to: Mandag morgen back-to-Mars

Your email address will not be published. Required fields are marked *