Uken som gikk

En uke med biblioteker, jobbing og starfinder. Nå er sommeren over ifølge meg selv. Så nå kommer høsten og den fine spill tiden. Nå skal det børstes støv av brett og rollespill. ???? 

The Brain

Vi har fått opp serveren. Vi har fått laget en bruker til meg. Det er FreeBSD, så jeg leser og sliter for å lære meg noe nytt. Men det er gøy. Det er også plass til flere som vil jobbe med hjernen til Hivehub.

Hivehub

Intet nytt. Den er ikke flyttet ennå, men vi nærmer oss. Mulig det flyttes denne uken. Vi har startet med å sette opp https://matrix.org/  slik at det er enklere å holde kontakten. Så når den er klar så flytter vi fra Nextcloud Talk/messenger/Discord/sms til en felles plattform. Det blir toppers

Hivecloud

Det er kommet nye eventyr, noen har utviklet seg litt, men det har som sagt vært sommer og da er alt stille. Ser ut som det kommer 3-4 nye denne uka.

Brettspill

Spille brettspill? Hvem har tid til slikt? Ikke Nørdheim ser det ut som. Håper å spille noe til helga, men ser ingen åpenlyse dager for spilling. Hmm, Gloomhaven en dag kanskje?

Rollespill

Starfinder ble spilt. Det er alltid like rart å starte opp igjen etter ferier og nedstenging, men det tok ikke lang tid før gruppen var inne i karakterer igjen. Jeg har skrevet om hva som skjedde sist i en annen post, så sjekk det ut. Når det gjelder selve Starfinder kampanjen så hadde jeg startet med å skrive avslutningen før denne epidemien oppsto, så jeg vet sånn ca når kampanjen er slutt. Jeg skriver nok en lengre post om hele kampanjen som har pågått i ca 7 år, og hva som gjenstår og når jeg forventer kampanjen er ferdig. Da skal jeg være spiller igjen. ????

Dataspill

Har blitt noen runder med Through the Ages. Veldig gøy, men nå trenger jg noen å spille med online. Si ifra hvis du spiller, eller har lyst til å teste. 

Uka som kommer

Det blir warhammer på tirsdag. Gleder meg mye. Jeg har også gjort klart til å printe litt på 3D printeren. Håper jeg får lagt ut 2 eller 3 Print and Play spill. Andre ting jeg ønsker å teste er podcast utstyret og lage rollespillpermer.

Comments to: Mandag morgen jazz

Your email address will not be published. Required fields are marked *