Da var endelig uken kommet da den gamle trygge sykkelen måtte reise videre. Den var så ødelagt at jeg ikke kunne fikse den, men det fins folk der ute som gjør slikt. Så nå får den et nytt hjem. Sånn er det noen ganger, jeg derimot skal ordne meg en ny sykkel. Så jeg drar til København for å kjøpe ny. Håper denne sommeren. Men det var tungt å si hadet til en sykkel som har vært med meg i over et tiår.

Spill

Hva spilte jeg forrige uke? Jo, det ble en runde Threads. Det var en runde Blades in the Dark. Med en ny spill-leder. Det var veldig gøy. Jeg har nå endelig laget min karakter, som heter Couch

Prosjekter

Threads går videre. Jeg har nå en pdf med de første kapitlene. Håper å renskrive litt fluff slik at det er enklere å forstå systemet og ideen jeg hadde for å skrive dette.

Uken som kommer

Det er warhammer, og det ser ut til å bli en helg med dataspill. Gleder meg masse

Comments to: Mandag morgen resirkulering

Your email address will not be published. Required fields are marked *