Bare lat som det er mandag. Dette har vært en uke med en god del brettspill. Det har blitt noe dataspill og en runde rollespill. Det er også digg at den nye normalen betyr at jeg kan dra inn på kontoret jeg jobber.

The Hive

Hotseat fungerer. Nå er det flere GM’er og ting som spilles uten at det blir for mye jobb på en person. Dette løsner nok mer utover året også, da den nye normalen etter covid kommer på plass.

Spill

Det ble avhold Nørdheim brettspillturnering i helga. Det ble noen runder Tinderblox, litt Exploding Kittens, og en lang runde Scythe. Kan igjen informere om at jeg vant ikke denne gangen heller, men det er jo normalt. Skal legge ut vinnere på Nørdheim etter hvert som disse turneringene pågår. Men den ene runden King of Tokyo som ble spilt vant jeg. 🙂 Vi spilte også Dungeon World, og Baldric redder dagen som vanlig.

Prosjekter

Det er begynt å legge planer for en ny åpen dag i Nørdheim. Og dert er skaffet inn masse utstyr. Mest sannsynlig blir det miniatyrer og Terrain som er temaet.

Underholdning

Simple and Stoopid ser jo film, men det er ikke blitt oppdatert. mwahahaah

Uka som kommer

Det er påske, så håper å grave meg ned i alle prosjekter og spill som jeg har måtte utsette i lang tid. Så hvis noen vil spille noe i påsken, så rop. Jeg er klar.

Comments to: Mandag morgen brettspillhelg

Your email address will not be published. Required fields are marked *