Så det skjedde kanskje ikke så mye sist uke, for det alle vet er at det er forkjølelses sesong, og jeg satt meg på en av de avgangene. Men noe fikk jeg gjort. Det ble en runde Warhammer. Gruppa sloss og drepte en vampyr. Vurderer å fortsette på Warhammer siden, men det ble litt mye prosjekt for lite. Og bildet er den nye karakterskjema til Threads

Spill

Som sagt, warhammer. Dog har jeg kikket på et som jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe: Earthborne Rangers. Det ser helt fantastisk ut. Jeg hadde planlagt å spille en runde Root for første gang forrige uke, men det måtte utgå. Hadde gledet meg mye til det.

Denne uken blir det en ny runde Threads. Denne gangen med en spesiell vri. Gleder meg masse

Prosjekter

Threads er underveis. Nå har jeg gjort klar 6 kapitler for en forstår-du-dette-lesning. Bare for å se om det henger på greip. Alt fra universet, systemet, karakterer og terningkasting. Jeg byttet jo ut første ide med kort. Men jeg har de fortsatt og når jeg brukte så mye tid, så kan jeg lett bruke de til noe annet. Jeg har også laget en terningboks til spilltesting, og nye karakterskjema som er farge koordinert. Kanskje ikke riktig ord, men ideen er at man skal lett se på skjema hvilke terninger som kan brukes hvor.

Underholdning

Jeg har funnet Lawhammer og Lorebeards. Så nå kan jeg sitte å høre på folk rable om warhammer i timevis. Jupp, slik fungerer hodet mitt

Uken som kommer

Det blir som sagt Threads. Og denne gangen tikker det klokker. Hehe, et lite hint om hva som skal skje. Mulig at dette er også uken der den ødelagte sykkelen må fjernes. Skal prøve å gi den bort som deler. Men nå må den kastes. Dessverre.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen sofa

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *