Vi fikk spilt litt. Lite rollespill men noen brettspill. Vi spilte også et spill fra 80-tallet. Vel spill er det nok ikke, mer en lek. Men jeg digget det. Sjekk ut Kan Jam på nettet, og reglene er litt lenger nede.

Spill

Det blir en lengre liste brettspill denne måneden. Tenker jeg snakker om dem i neste Topp 9 liste. Derimot denne uken får vi spilt warhammer, og jeg har en liten anelse at det blir noen runder Timelines.

Kan Jam

Her kommer reglene for Kan Jam, et park spill!

Det består av 2 bokser/tønner/pappesker. Vi brukte 2 pappesker vi fant i en pappkontainer. Det fins profesjonelle, men det betyr ikke noe.

Sett opp boksene ca 5-6 meter fra hverandre. Utvid når man blir flinkere

Så deles man i 2 lag, med 2 på hvert lag. 1 fra hvert lag stiller seg bak den ene boksen, og de to siste fra hvert sitt lag stiller seg bak den andre

Så starter lag 1. Lag 2 sine spillere flytter seg fra boksene. En kaster frisbee mot den andre boksen, der som den andre på laget står. Så kan den andre hjelpe til med å styre frisbee’en oppi boksen. Poeng står litt under(på engelsk)

Så er det spiller 2 som kaster frisbee tilbake og igjen prøver de å få den oppi boksen.

  • Dinger – It carries one score. Acquired when your team member deflects the toss to hit the can.
  • Deuce – It harbors two scores. When a toss hits the can, unassisted by a team member.
  • Bucket – It has three scores. When your team member deflects the toss into the can.
  • Instant win – When the toss goes into the can through the small slot opening in the front. It is considered a game over.

Spillet slutter, hvis det ikke er Instant win, når et lag når nøyaktig 21 poeng. Hvis man går over så teller man ned igjen, som i dart. Eksempel: har man 20 poeng og laget klarer sammen å få den oppi boksen(3 poeng) så telles det ned. 20-3 = 17. For 20+3 hadde være over 21.

Men det tapende laget får en siste runde for å få uavgjort, eller instant win.

Og det er alt som skal til for å spille Kan Jam

Prosjekter

Det er flere der ute som ønsker å gjøre mer. Så nå er det kommet inn 2 nye prosjekter, selv om jeg aldri blir ferdig. De to nye er spennende og hvis vi klarer å få i gang en sesjon 0 for dem så skal jeg legge ut mer. Det er flere enn meg i disse prosjektene så jeg har troa.

Underholdning

Det er stor mulighet for Simple and Stoopid å se Community på nytt. Og jeg holder fortsatt på med podcasten No Dogs in Space og er kommet til sessong 1.5

Uka som kommer

Det er lagt opp til Warhammer. Jeg har plukket ut noen spill jeg også ønsker å teste, og så starter jeg på Topp 9 spill for August. Så skal jeg også kjøre litt tog, og jeg liker tog. 🙂

Comments to: Mandag morgen kanjam

Your email address will not be published. Required fields are marked *