Jupp. Så måtte jeg ringe politiet igjen. Men som vanlig er det lite hjelp å få. Problemet var en bil som ila 8 timer hadde max kjørt 4 meter forover og bakover og stått på tomgang mesteparten av dagen. Men da det ikke er noen forskrifter i følge snuten, så var svaret “Se en annen vei” Jeg vurderte å nevne at man hører ikke med øynene, men jeg antar snuten hadde tatt dette for å være et spørsmål og forklart meg på en måte kun snuten kan; at det å se en annen vei var kun en talemåte.

Rart med disse forskriftene.

Spill

Siden sist har det vært lite nytt dessverre. Eller har det det. Jeg spilte ca 10 timer Diablo IV. Så det må jeg jo kalle en suksess. Det ble ikke warhammer, men sjansen for Blades in the Dark denne uken er stor. Jeg var også og bowlet, det regnes vel som et spill?

Prosjekter

Det ble en litt lat uke. Så lite å komme med

Underholdning

Sjekk ut BBC podcasten The Lovecraft Investigations

Uka som kommer

Det blir, håper jeg, en runde Blades in the Dark. Jeg håper også kanskje på noen brettspill, og muligens sette opp en ny minecraft server med noen rare greier. Gleder meg til å se hva kidsa har kommet opp med.

Comments to: Mandag morgen snuten

Your email address will not be published. Required fields are marked *