Uken som gikk

Jupp, da var det sommer og forkjølelsen satt inn. Heldigvis så gikk den over, men det ført til at vi ikke fikk spilt rollespill eller noe særlig brettspill. Ingenting på en uke er alt for lite.

The Hive

Nå er alt oppe, og besøkstallene stiger. Da var det på tide å fortsette den neste delen av planen. Å få i gang Nørdheim. Hva blir neste og når.

Nørdheim

Det skjer ting med Nørdheim. Vi håper å få informert folk etter hvert og få åpnet portene snart. Vi jobber med å bli flere for å arrangere dette og finne ut hva som trengs for å gjøre dette i hvert fall 1 gang i måneden. Men som sagt, det skjer ting. Vi er nå 3 stk som jobber med å legge planer.

Spill

Det ble så klart ikke noe spilling, men jeg måtte bruke tiden til noe. Så jeg har nå byttet ut reglene til Threads. Det var et egenkomponert system som fungerte greit nok, men jeg har gått over til PbtA. Det virker bedre for hvordan jeg vil at Threads skal brukes og spilles.

Uka som kommer

Det virker som vi ikke får spilt i morgen, så da blir det muligens brettspill istedenfor. Men jeg vet at i slutten av uken er jeg hundepasser og det er tid for brettspill og dataspill. Og så klart Covid vaksinen. En spennende uke der altså.

Kos dere og spill mye.

Comments to: Mandag morgen syk

Your email address will not be published. Required fields are marked *