Dette ble åpningen av våren. Vi skatet i mange timer. Dette gjør at våren er her. Det ble rollespill, men lite brettspill. Jeg har også blitt lurt tilbake i et dataspill som jeg ikke kan.

The Hive

Det er blitt noen samtaler rundt fylleangst records. Noe kan skje, men fortsatt lite info. Fylleangst samfunnet er også på vei ned. Det funket ikke, så da har jeg mer plass.

Spill

Det ble noen runder Skull, en runde Dungeon World, og jeg startet opp Fortnite igjen. Jupp, jeg har blitt lurt inn i dette igjen, og jeg er fortsatt veldig dårlig. mwhahahaha

Prosjekter

Har startet å klippe ut og tegne spillerkort til Threads. Nå har reglene blitt omskrevet så mange ganger at jeg ikke lenger har flere måter å sette opp karakterer eller terninger. Siste versjonen skal testet snart, så gleder meg

Underholdning

Hører på The Night Raven: Crow Investigations. Litt usikker på boka, men den interesserer meg, så vi får håpe den tar seg litt opp. Vi skatet hele helga. Og så klart måtte vi starte før 0800 om morgenen. Det var kaldt, men veldig gøy.

Uka som kommer

Det blir en morsom uke. Det blir Warhammer og forhåpentligvis brettspill. Jupp, jeg vet at det blir spill. 🙂

Comments to: Mandag morgen skating

Your email address will not be published. Required fields are marked *