Dette ble en uke med mye dataspill, og mindre brettspill. Dog en runde Warhammer ble det jo. Jeg har blitt lurt inn i Brawlhalla, som er et morsomt spill. Jeg har også satt meg ned og startet på ideen min om å spille masse solospill.

The Hive

Noen har jobbet, og det er fantastisk. Det skjer ting på web’en og denne gangen er det en spill database som er under konstruksjon. Jeg skal legge ut mer, når jeg vet hva som skjer, for jeg vet lite. Dette er min gode venn og Hivehub person Daniel som holder på med.

Spill

Som sagt så ble det dataspill denne uken. Brawlhalla, Brawlstars, No man’s sky og King of TokyoBoard game arena. Men kidsa I Übersreik fortsatte sin reise og jeg har satt mine bein i solo spill. Det startet nå med Terraforming Mars: Ares expedition, men dette gjorde at jeg vil bruke mer tid på solospill. Har startet med å sette opp en liste, og har lyst til å filme det.

Underholdning

Jeg leser Hør Her’a. Og Simple and Stoopid ser på film. Noe blir lagt ut snart på Nørdheim. Håper jeg. hehe

Uka som kommer

Det skulle være Starfinder denne uken, men det er jo ikke noe nytt at det utgår. Istedenfor så har jeg hørt noen hviske om Alien, men det får vi se på. Det er også laget en liten plan om å spille spill som ikke ble spilt i 2021 denne helgen. Gleder meg, og gruer meg for noen spill kan nok forsvinne fra hylla hvis ingen vil spille de igjen.

Comments to: Mandag morgen solospill

Your email address will not be published. Required fields are marked *