Det var fint. Det var vår. Og så ble jeg forsinket med denne posten, og så snør det igjen. Aaaarg. Så bildet var tatt på lørdag. Og det var varmt og sykkelvær. Og i dag er det sludd. Så da er det bra at jeg skal spille warhammer i dag

Spill

Jeg har testet Teotihuacan: City of Gods. Det er veldig gøy. Vanskelig, men gøy. Håper jeg får testet det mer.

Prosjekter

Vi fikk satt opp gaming pult med ledlys skjermholder. mwahaha. Jeg startet med å sette opp en skjerm som skal sammen med en raspberry brukes som battlemap. Lager kart i Dungeon Alchemist og Foundry og så bruke miniatyrer. Skal lage en ramme rundt skjermen. Feste raspberry med trådløs mus og tastatur. Så kan den stå på hylla som et bilde eller noe når den ikke brukes.

Underholdning

American Murder Songs

Uken som kommer

Det ser ut til å bli warhammer i dag. Gleder meg. Og hvis alt klaffer så får jeg inn noen runder Terraforming Mars eller noe annet. Men spilling skal det bli. Ha en flott uke

Comments to: Mandag morgen våraaaarg

Your email address will not be published. Required fields are marked *