Det er lett å finne på overskrift når man har ferie. For den er det bare å oppdatere. Litt som du gjør med passordene dine. Dette var en fin uke, med tur ut av Oslo for første gang på lenge. Vi feiret også bursdag her i Nørdheim, og det blir sykling rundtomkring. Mer sykkel og mer spill er planen. Vi fant også et skjelett

Spill

Vi har fortsatt historien i Sleeping Gods, og fikk oss en skikkelig smell sist gang. Der måtte vi rømme tilbake til havne og slikke våre sår. Dette er et gøy spill, som ikke er lett hvis man blir for tøff i tryne. ????

Prosjekter

Jeg skal ikke lyve. Skjelettet var fra Millennium Falcon som nå står på stuebordet. Bygget i lego hvis noen lurte.

Underholdning

Lite nytt å melde. Jeg koser meg med Pop-pønk for tiden, og Simple and Stoopid så The Dig. De to er også ute i Oslo og finner nye fantastiske steder man kan dra til.

Uka som kommer

Ferie og litt mer ferie. Vi lader batteri og gjør sykkelen klar. Det skal bli en fin uke

Comments to: Mandag morgen Ferie 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *