Dette var en snodig uke. Det var ikke slutt på twitter og facebook folk som ønsket at jeg ble sparket, men det gikk over. En kompis gjorde litt detektivarbeid og fant ut at hovedpersonen i den kampanjen var en FrP politiker fra Alta. Fortsatt litt usikker på om jeg skal følge den opp. Uansett, det var ikke det mest spennende. Vi hadde filmfolk i leiligheten. Det ble spilt inn reklame i naboleiligheten og vi ble spurt om vi kunne stille med plass. Og det kan vi jo, Nørdheim er alltid åpent for folk. Så her var det masse folk, og sykepleiere som passet på at alt var sterilt. Gøy var det.

The Brain

Det skal aldri bli tid til denne ser det ut som, men hvis jeg hver uke må skrive noe så håper jeg noe endrer seg. Men den funker fortsatt ok.

Hivehub

Det som nå har blitt en slags standard er denne posten, «Mandag morgen …» og så skrives en liten oppdatering av rollespillkampanjene. Det er snakk om en ny rollespill-greie og litt mer Gloomhaven, så da kommer det flere poster her. Ennå er det kun meg som skriver, men det kan muligens endre seg etter hvert.  

Hivecloud

Jeg er inne på å lage en podcast/youtube greie, men bruke datastemme og skrive alt. Har laget et eventyr og skal teste ut stemmer. Jeg tenker at første test er for eksempel en rollespill oppsummerings episode. Men morsomt å lage en Hivehub greie eller bare en cyberpunk/paranoia kanal. Lager nok flere eventyr på hivecloud

Brettspill

Vi har spilt Pandemic, Fireball Island og masse Hey, That’s my fish. Ikke noe nytt, men morsomt er det. Er du innom en dag, spør om disse spillene for du kommer til å like de. Og de er veldig barnevennlige, og åpner opp for mange andre tyngre spill. 

Rollespill

Det var en runde Starfinder. Som dere kan lese et annet sted. Det har kommet et ønske om å spille mer, så jeg sitter nå å lager en slags oversikt over Hotseat-GM prosjektet. Dette er sesjoner/eventyr som max tar 2-3 timer. Da med karakterbygging(ferdiglagde er nok best). Vi starter opp en test med noen få som ønsker å teste dette prosjektet og å være GM. Åpner så fort vi har kommet i gang. Vi legger ut info på forumet på Hivehub.no og mulig det blir en egen hjemmeside for dette prosjektet. Første ser ut til å være en rask runde cthulhu. Vi vurderer å bruke Threads universet, men det må testes først.

Dataspill

Hehe, ingenting. Jeg har ikke kikket på noe som helst denne uken. Bortsett fra en og annen Hearthstone runde. 

Uka som kommer

Denne uken er warhammer uke. Mulig jeg prøver å få i gang noe brettspill også, som Gloomhaven eller noe. Jeg har også tenkt på å brygge, men vet ikke om vi rekker.

Til neste gang. Spill og kos dere

Comments to: Mandag morgen filminnspilling

Your email address will not be published. Required fields are marked *