Det ble en uke med brettspill og rollespill.

Spill

Vi fikk noen runder med Town 66. Det er et veldig simpelt, men ganske vanskelig å mestre. Det ble også Dungeon World og vi har nå reist med båt og truffet en hafling barbar på et villsvinn. Slik går dagene.

Underholdning

Prosjekter

Jeg har skaffet en pose med miniatyrer som jeg prøver å sortere. Jeg har startet på et app prosjekt for å lære med SQLite. Og det går unna, så databasen til Threads er underveis. 3D printeren har blitt kalibrert fordi den var 1mm feil, men nå skal den kjøres igang.

Uken som kommer

Det blir warhammer og vi får se om gruppen kommer seg videre med auksjonen og avisa de har startet. Hvem vet? Det ser ut til å bli konsert til helga også. Gleder meg masse.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen byplanlegging

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *