Flere av disse er kunn spilt på Board Game Arena, og det er alltid plass til å spille med meg hvis noen vil. Det er også plass rundt bordet ganske ofte, og innimellom så finner du meg på en pøbb. Inne i en krok, spillende noe alene. Sitt ned og spør om å være med. 🙂

Terraforming Mars: Ares Expedition

Dette er et av mine favoritt spill. Jeg lar noen ganger andre spille også, men oftest spiller jeg det solo.

Wingspan

Ok. Dette har jeg sagt før. Dette er så pent og avslappende at jeg gleder meg til å spille det. Du kan sikkert følge med på hva de andre gjør, men oftest sitter jeg alene og ser på mitt eget spillebrett.

Port Royal

Et nytt spill i listen vår. Det er et raskt kortspill som fungerer for alle aldre. Det er lett å lære bort, og veldig gøy.

CATAN

Det er bare så bra, at jeg ikke sier nei til en runde. Selv om jeg alltid taper

Lost Ruins of Arnak

Dette er et morsomt trekk kort og spurt mot målstreken. Samle forskjellige materialer som fører deg nærmere målet. Et av mine, må spille noe og dette er raskt-ish

6 nimmt!

Ok. Dette er også et kortspill. Liten boks som passer i lomma, og lett og lære bort. Passer til alle aldre. Og en fin måte å lære tall og telle.

Terra Mystica

Sett av et par timer og kos deg. Det er stort og avansert, men det er spennende.

Chess

Det er alltid tid til litt sjakk. Og hvis man liker det, så fins det mange spill som er av samme type som man burde prøve også.

Tapestry

Jeg spilte en del runder, men litt usikker på om det blir med på listen videre. Det er bra. Det er gøy å spille, men jeg som trenger fluff også syns det var litt lite fluff. Men tar gjerne et spill, for alle burde prøve det

boop

Dytt en katt av et brett. Det er et abstrakt spill(som sjakk) og det handler om å tenke flere trekk fremover. Det er for 2 personer.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Brettspill – Mars 2023

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *