Det er mandag. Verden har ikke blitt bedre siste uke, men vi må traske videre. Fritt Palestina.

Det ble en uke med litt spilling og covid. Jeg fikke spilt på BGA når jeg var syk, men ikke så mye rundt et bord. Derimot fikk jeg spilt dart i helga. Det er alltid gøy. Og vi har bygd hjerter.

Spill

Jeg testet et nytt spill også. Sånn bortsett fra dart da. Jeg prøvde Forest Shuffle. Det er et kompleks kortspill. Enkelt å forstå, men litt mye å sette seg inn i for å være flink. Jeg kan anbefale det.

Underholdning

Det er en ny ttrpg kanal som jeg gleder meg til. Det er Chaotic Neutral som egentlig heter Gnome Trolls Bard, og er en del av No Rolls Barred. Sjekk dem spille Fiasco

Prosjekter

Jeg har testet ut Scabard for å bygge Threads universet. Så langt er jeg fornøyd. Må bare bli litt flinkere. Vet ikke om du kan se verden min nå, men den er her. Så var det hjertegreiene. Lego har en kampanje, der hvis du bygger et legohjerte og legger det ut på sosiale medier, med hastag #BuildToGive så gir de ut et legosett til noen som fortjener det. Så vi lagde 4 hjerter. Build to give

#BuildToGive

Uken som kommer

Det ser ut til å blir warhammer. Gruppen skal jakte på en morder mens de fanger demondyr. mwahaha. Annet? Har lite oversikt, men håper jeg rekker en tur på pøbben med Ark Nova. Ha en flott uke

Comments to: Mandag morgen hjerte

Your email address will not be published. Required fields are marked *