Uken som gikk

Påskeferie. Det er sjeldent jeg har så lenge fri, men det var nok greit. Fikk spilt en del musikk, jobbet med rollespill og brettspill. Og spilt et spill jeg lenge har ønsket å prøve. Det blir nok flere ganger.

The Hive

Det er litt job med fylleangst records og MIR serveren, men vi kommer dit. Mulig vi må flytte litt på disse. Det er en jobb, men det er veldig gøy.

Spill

Vi lagde Onitama i lego. Det er kjempegøy. Det ble også en runde Civilization. Vi brukte enkle regler, men dette var gøy. Og jeg vil prøve med avanserte regler. Og gjerne med 3-4 spillere. Gleder meg til det er mulig å åpne dørene.

Prosjekter

Nå printer jeg Hex-tiles for å finne ut om det er rollespillkampanje eller brettspill jeg skal lege neste gang.

Underholdning

Simple and Stoopid har bade sett film og påskekrim. Det legges ut på Nørdheim

Uka som kommer

Litt kort uke, men jeg håper jeg får spilt noe. Det blir gøy å se om kidsa vil lage noen nye spill. Eller om jeg faktisk må spille litt mer minecraft og fortnite.

Hold ut, hold dere friske og snart møtes vi på pøbb

Comments to: Mandag morgen sivilisasjon

Your email address will not be published. Required fields are marked *