Høyt oppe på fjellet kan ingen høre deg hyle. For det er kaldt, og da er et varmt boblebad bedre. Jupp, simple and stoopid var en tur på fjellet men holdt oss unna skibakken. Det var en flott tur på toppen av et fjell, og selve hotellet Gudbrandsgård kan anbefales. Det var godt med en helg off the grid. Må innrømme at det ble lite spilling denne uken, men noen runder på Board Game Arena rakk jeg.

Spill

Som sagt så ble det kun BGA, og der spilte jeg mest Catan. Jeg var på jakt etter et nytt spill, men det fikk jeg ikke tak i. Håper jeg kan bestille det før jul.

Prosjekter

Jeg holder på med musikk greie så da får jeg ikke med meg alt. Men det jeg så var at Rollespill App’en er under utvikling. Det er kjempegøy.

Underholdning

Jeg sier det igjen. Sjekk ut Old Gods of Appalachia. Hvis du vil se noen spille brettspill sjekk ut No Rolls Barred, og vil du høre en morsom podcast om rare ting, sjekk ut No such ting as a fish. Kos dere masse

Uka som kommer

Det ser dessverre dårlig ut for rollespill, men håper jeg får samlet sammen noen for litt brettspill. Det er snart jul så da er det planlegging av dette som er i fokus. Jeg har derimot startet planlegging av hva som skal spilles i jula. Når det er flere samlet så må jeg jo bruke muligheten å ta frem spill for litt flere spillere.

Comments to: Mandag morgen fjell

Your email address will not be published. Required fields are marked *