Det ble gjort en del endringer i Hivehub og Nørdheim denne uken. Det ble spilt noen spill. Det ble også en siste øl på Brewgata før alt stengte ned. Sees igjen i Januar

The Hive

Vi har ryddet. Istedenfor den gamle hovedsiden som jeg skrev i html, så har vi flyttet hivehub til wordpress. Enklere å vedlikeholde. Verktøy og hotseat er flyttet til egen side som heter, hotseat. Hehe.

Og etter at flere sider kræsjet og brant, så er de fleste oppe, men trenger å fylles opp med all info. Det er til nå kun 2 plater på fylleangst records, og de selges via Discogs.

Spill

Det ble noen runder Exploding Kittens og en runde Galaxy Trucker. Nå er det 2 uker med fri, så jeg skal spille på board game arena, og hvis vi kan møtes i jula, så blir det noen «party» spill.

Prosjekter

Det største prosjektet nå er jo å rydde opp og fikse Nørdheim og Hivehub. Og julegaver såklart. Jupp, ikke helt ferdig, men nærmer meg.

Underholdning

Simple and Stoopid ser Landscapers. Den er veldig bra. Den gir så mange små hint om så veldig mye at det tar tid å komme seg etter en episode. Godt denne ikke kommer oftere en 1 gang i uka.

Uka som kommer

Det er jul. Det er spilletid. Det er nå folk må spille de 5+ spillene med meg. Mwahahahahaha.

God jul alle sammen