Da var vi kommet til November. Snart er det 2023. Det har vært et godt brettspill år

Trajan

Dette er kanskje et av mine favorittspill. Jeg har gitt det 10 stjerner på Board Game Geek, og hver gang jeg spiller det så forstår jeg hvorfor. Det er egentlig bveldig enkelt selv om det virker veldig stort. Så det fungerer veldig bra for folk som er nye til hobbyen, men når mna har spilt en stund og finner lure måter og strategier så blir det enda mer gøy. Jeg er derimot veldig dårlig til å spille slike spill, men fortsatt et spill jeg med glede tar ut. Det er nok best med 2 eller 3 spillere, for med 4 tar det lang tid, men jeg er med på 4 også.

CATAN

Enda et gammelt spill som jeg ofte spiller på Board Game Arena. Det er mye flaks, men ofte så får man gjort noe. Det kan bli litt kjedelig hvis man aldri får materialer men som oftest så blir det ganske jevnt.

Potion Explosion

Et spill med klinkekuler for dem som liker Candy noe noe. Dette er et spill jeg spiller innimellom. Kanskje ikke så høyt på listen min, men det er veldig gøy å vise frem. Og noen er helt hekta på det. Tar det ofte frem hvis det kommer noen innom som vet at alle brettspill ser ut som catan eller yatzy.

For The Win

Når man har spilt sjakk. Man har spilt sjakk med Kightmare regler. Så har man spilt onitama, og man har spilt Hive. Så har man ofte gått glipp av For the win. Enkelt og raskt spill for to spillere. Må prøves av alle som elsker sjakk.

Azul

Kanskje det spillet som bare jeg liker i Nørdheim. Men heldigvis er det på BGA, så jeg får min runde med det når jeg har lyst.

Timeline: Inventions

Da vi fant Timelines så endret mye seg. Er det egentlig et brettspill, eller bare en lur måte å lære folk historie? Det er gøy å se hvordan ting henger sammen i tidsrekkefølge. Jeg har som regel et av disse i lomma når jeg er ute blandt folk

The Mind

Vær helt stille og legg kort fra 1 til 100. Lett sier du, mwahahahahaha, kom innom så skal vi se. Og når det går opp så er det kanskje den beste følelsen i brettspill som fins.

Exploding Kittens

Ok, dette har vært på listen så lenge at enten vet du hva det er, du har spilt det eller det bare virker for dumt for deg. Uansett, dette dukker opp på listen min veldig ofte for det er et favoritt spill for de yngre

Timeline: Events

Igjen, dette er en serie spill som er enkelt og veldig lærerikt. Kom å spill

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 November

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *