Uken som gikk

Lang uke. Det ble litt spilling, men ikke kampanjene. Warhammer utgikk, men det ble en runde Hotseat Alien. Veldig gøy. Les oppsummeringen fra min karakter her på Hivehub. Vi skulle ha brygget, men når verden er slik den er så fant vi ut at vi skulle støtte vår stampøbb, Brewgata, før de må stenge ned alt.

The Hive

Nå er det mye som fungerer. Det meste er oppe. Både matrix, foundry, forum og nextcloud. The Hive er kommet veldig langt. Det skjer ting. Der det er mest trafikk for tiden er Hotseat. Så på forum, på Foundry og på «under konstruksjon» hotseat siden. Men har du noe, så kom å bli med.

Spill

Vi spilte som sagt Alien, men jeg har også brukt tid på å sette opp Starfinder på Foundry. Så vi spiller online denne uken. Et annet spill er minotaurens labyrinth som jeg tenkte skulle spilles med kids. Ikke sikker på system ennå, men det blir veldig enkelt.

Prosjekter

Har kommet så langt at det må nok ryddes i brettspill. Mulig jeg må kvitte meg med en del som ikke spilles. Det er litt trist, men da får jeg i hvert fall plass til nye.

Uka som kommer

Det jeg gleder meg mye til er at det blir Starfinder Online. Og nå med en Foundry server som kjører ganske bra, så blir det mye mer online. Jeg tenker at spill som Mothership hadde vært gøy å teste på Foundry.

Har du noen ideer eller noe du vil teste, så skal vi hjelpe deg med å sette oppe en verden.

Comments to: Mandag morgen verdensrommet

Your email address will not be published. Required fields are marked *