Det ble en kald uke. Det har startet å snø. Men det blir alltid tid til spilling. Vi fikk spilt rollespill, litt brettspill og en god runde Dart

Spill

Hva skal jeg si. Jeg er bitt av Fortnite basillen. Det er gøy med 2, men med 4 var det kjempegøy. Regner med at det blir flere runder. Det kommer en oppdatering på Hotseat for Dungeon World. Men et hav av zombier er skummelt. Og hvis man absolutt må gå ut i verden så anbefaler vi dart på Oche

Prosjekter

Jeg har kjøpt 1000 ting fra Itch og jeg har gått gjennom ca 500. Det er masse solospill, rollespill, musikk og dataspill. Håper å få laget en post over alt jeg finner der

Underholdning

Jeg har fått en god dose No Rolls Barred play blood on the clocktower. Det er så gøy, at jeg vurderer å prøve å være GM der selv. Kanskje sette det opp på nett. Gleder meg til hver gang det kommer en ny video.

Uka som kommer

Da denne posten ikke kom på mandag, men i dag så vet jeg at det ikke ble warhammer. Men noen runder med For the Win ble det. Det er satt opp symbaroum på foundry. Det blir gøy. Og så regner jeg med at det blir noen store partyspill i helgen.

Comments to: Mandag morgen Vinter

Your email address will not be published. Required fields are marked *