Lang uke uten mye spilling. Grunnet vaksine og forkjølelse. Altså, det ble ikke Starfinder, og det var jeg klar over, men det ble karakterlaging og noen brettspill. Vi startet med hva spilte vi lite av i 2021 som vi ikke har spilt ennå. Og listen. Hva spilte vi ikke i 2021. Noen spill må ut for 100 er max spill.

The Hive

Det er blitt satt opp en database for brettspill(og snart rollespill) av Daniel. Dette ser fantastisk ut, og snart kan mitt excel ark byttes ut mot en enklere måte å følge opp. Det ser genialt ut.

Spill

Vi tok noen runder Cupcake Academy som er veldig gøy. Og hurtigmat fra Fridays fantastiske Lord of the Fries ble konsumert. Et tap av gigantiske proporsjoner i Quacks of Quedlinburg førte til en diskusjon om brettspill og hvordan bli bedre.

Jeg har blitt overtalt til å spille Brawlhalla, og det er gøy. På BGA så spiller jeg Azul og King of Tokyo.

Prosjekter

I min søken etter en måte å samle alt jeg skriver, planlegger og gjør så har jeg nå kommet til å teste Obsidian. Håper dette fungerer i å samle alle notater.  

Underholdning

Jeg leser The last Oracle serien. Har kommet til bok 3. Jeg liker konseptet, og det er underholdende.

Uka som kommer

Denne uka blir nok lang. Å være syk er noe dritt. Derfor kommer det ikke mer i dag. Skal starte på topp listen av brettspill for Januar, men tviler det skjer med det første. God natt

Comments to: Tirsdag morgen mandag

Your email address will not be published. Required fields are marked *