Uken som gikk

Så var en uke over og en ny uke begynt. I uken  som gikk ble det spilt warhammer. Jeg har skrevet om den tidligere, men det er verdt å nevne at den store Bind skolisser sammen dagen var en opplevelse. Jeg jobbet med Hivehub Games og første er ute til beta-test.

Vi så filmen Mortal Engines. Det var en kul verden og historien var interessant, men karakterene kunne vært litt mer gjennomført. Bortsett fra Jihae som var genial, så kunne de ha tenkt litt. De fleste statister og folk rundt var menn, i et samfunn som prøvde å overtale seerne at det var ganske likestilt. Det beste med den er at jeg nå kikker på rollespill for kanskje starte en dieselpunk kampanje

The Brain

Jobber med oppsett. Det tar tid, vi skal flytte til Hetzner, men inntil videre så jobber vi med lisens-problemet. Det har noe med traefik å gjøre. Aldri gjort, men det kan sikkert la seg ordne. Må også lære mer om FreeBSD og zsh-shell. Kveldene bare flyr forbi. ????

Hivehub

Jeg skriver og oppdaterer. Forumet har fått seg en opprydding. Det var mange poster og temaer som ikke var i bruk. Det er nå opprettet en tråd for Hivehub Games, og der ligger nå beta reglene for The Devourers.  

Hivecloud 

Det er som sagt endringer i Hivehub Games, og litt på The Brain. Jeg vet at det kommer et litt større adventure denne uken. Som har med kunst å gjøre. Gleder meg masse å se hva det er . 

Brettspill

Testet X-Odus, men ble ikke ferdig. Jeg holder på med å printe ut skipene så jeg håper de er klare og kanskje malt før neste spilling. Jeg har gleden av å nevne at de nye brikkene til Quacks er her snart. De skal være i posten et sted. Det blir kjempegøy. Det kommer også en del meeples og cubes som skal brukes til brettspillutviklingen som foregår. Så har du noen ideer, og har lyst til å teste med brikker og biter så har vi nå en del. Mulig det blir en Nørdheim med brettspill utvikling 

Rollespill

Det enkleste er vel Nurgle? Det var i hvert fall hva Warhammer gruppen fant ut av. Sånn går det når de absolutt skal plukke på alt. Denne uken er det Starfinder. Gruppen stoppet midt i en skyte kamp sist, så vi får se hvordan det går.

Da jeg nå holder på å skrive avsluttningen på kampanjen, så kan jeg informere at en av de gamle propsene blir midtpunktet for denne kampanjens store avslutning.

Jeg fikk som sagt dille på dieselpunk, så mulig jeg vil gjøre noe her. Kanskje skrive et Hotseat GM eventyr i et slikt univers. Jobber med første utkast til Hotseat mal, så det kan være et godt utgangspunkt 

Dataspill 

Lite har skjedd. Jeg har ikke funnet noe nytt. Spiller fortsatt lit Through the Ages, litt Hearthstone og Clash Royale. Men da denne delen handler om data, så har jeg startet på noen enkle GM tools. En rask terningkaster er klar, og nå skriver jeg en Name generator. Det er console programmer så de er raske og enkle. Legger de ut på Hivecloud og mulig her i forumet. Har et par andre i piplinen også. Quick encounters og en random item generator. Den siste er bare for å fylle på hvis gruppen søker et rom og istedenfor å si at de ikke finner noe, så finner de noe smått og ikke så veldig verdifullt 

Uka som kommer 

Denne uka blir det Starfinder som nevnt. Det blir en del programmering, for det begynner å bli en bunke med ting som burde lages. Tipper det også blir brettspill skole for kids, hvis noen ønsker å være med. Hvis bitene til Quacks kommer, så skal de testes ut. ????

3D printing og maling av romskipene til X-Odus må gjøres ferdig.

Ha en fin uke, og si ifra hvis det er noe du trenger eller vil hjelpe til med

Comments to: Mandag morgen sus(fra 3D printer)

Your email address will not be published. Required fields are marked *