Vi tok en liten tur til Stockholm. Det går så fine tog dit. Det ble ikke rollespill, men noen brettspill fikk vi til. Det er nå også nok folk til å starte på mitt spesielle prosjekt så det er topp. Og vi kjørte trikk. Det var gøy

The Hive

Vi tok en tur over til nabolandet for vi trengte noen dager. Der fikk vi vond burger, rar burger, og en veldig god burger. Kanskje spise annet enn burger. Vi spilte brettspill på Brewdog, og det er en god avslapping å finne et nytt lokale å spille i.

Spill

Vi har spilt The Mind Extreme, Timeline og Tinderblox. Noen runder Cthulhu Fluxx ble det også. Fluxx er et morsomt spill, og jeg må nok kjøpe et til snart. Du vet at alle trenger en Doktor.

Prosjekter

Threads har nå fått nok spillere til å starte. Første utkastene til start historien er skrevet. Så nå må vi bare finne ut hva spillerne ønsker

Underholdning

Simple and Stoopid ser film. En del. Jeg leser fortsatt på House of Leaves, som måtte vente litt pga mye å gjøre. Jeg er også snart ferdig med bok 5 i Crow Investigations. Og så er det The Great British bake off. Og har du ikke sett det, så burde du

Uka som kommer

Det blir rollespill. I hvert fall hvis alt går som planlagt. Og det ser sånn ut. Det blir minecraft, og forhåpentligvis brettspill. Det blir en gøy uke

Comments to: Mandag morgen Stockholm

Your email address will not be published. Required fields are marked *