Hva trodde du det betydde? Altså kanskje en båt på jorda. Ikke en stjerne med ny glød i en kiste. Vell, det gjør vel ikke det heller, men det er i bunn og grunn en dyrehage.

Spill

Vi spilte warhammer og jeg spilte Town 66. Jeg fikk også spilt en del Minecraft forrige uke. Vi lager en stor kube i verden. Dessverre har jeg ikke oppdatert warhammer minesiden, men jeg håper å lage en ny løsning eller layout. Vi får se. Da denne ikke kom ut før onsdag så fikk jeg spilt en runde Ark Nova også. Men mer om det neste uke.

Underholdning

Jeg hører fortsatt på The Magnus Archive. Det blir mer og mer spennende.

Prosjekter

Jeg sorterer miniatyrer. Det er en glede å gjøre og jeg har funnet mange jeg vil bruke i eventyr og encountere. Både i warhammer og andre ttrpg jeg skal spille. Jeg prøver å få fikset en pc, men det virker som min forventning at noe jeg kjøper skal fungere er litt naivt. Pokker heller

Uka som kommer

Det blir minecraft. Masse minecraft. _Ha en flott uke

Comments to: Mandag morgen nystjerne

Your email address will not be published. Required fields are marked *