Det var en uke med rollespill og brettspill. Barna fra Übersreik har blitt ungdommer. Brettliga er blitt et rart, men morsomt, prosjekt.

Spill

Vi spilte Warhammer som man kan lese om her Children of Übersreik. Jeg fikk prøvd Oculus også. Må innrømme at det var ganske gøy. Jeg vant min første solospill av Terraforming Mars Ares Expedition. Jeg testet å spille Little Factory og Lost ruins of Arnak, men det skal jeg fortelle mer om i brettliga prosjektet

Prosjekter

Jeg har hatt en del spill på ønskelisten. Så jeg satt meg ned og fant 14 stk som er på Board Game Arena. Så nå tester jeg disse 14, og setter de opp mot hverandre. Så skal jeg tilslutt ende opp med 1 nytt spill eller kanskje 2. Hehe. Jeg skriver om prosjektet på hotseat, men her er listen over spill. Alle disse skal være ferdig før Januar er over. Og vil du være med så si ifra.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett litt britisk krim, men ikke skrevet om ennå. Det skal sies av de ser mye å Vera, Midsomer Murders og Lewis også. Så vet dere det. 🙂

Uka som kommer

Det er satt av til Symbaroum på Foundry, så det blir gøy. Jeg skal også ha en egendag, og så blir det kanskje et rollespill til helga. Men til neste uke: spill og ha det gøy.

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen brettliga
  • […] da har jeg hatt noen uker med gode brettspill. Som nevnt på Tales from the Hive så valgte jeg en liste med spill jeg ønsket å spille. For jeg skal kjøpe et spill, men må vite […]

    Reply

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *