Jupp, det ble overskriften. Jeg drikker kaffe og glor på sola. Hvorfor er jeg opp lenge før 0800? Fordi jeg våkna. hehe.

Spill

Det ble litt lite spill rundt et bord denne uken, men vi startet opp med karakterer til Threads. Har nå også laget en karaktergenerator med de tilbakemeldingene jeg fikk. Jeg har derimot spilt en del på Board Game Arena. Jeg har nå blandet både BGA og rundt bordet spilling i listen Topp 9 brettspill. Den fra Juni ligger her, og Juli kommer ila uka

Prosjekter

Jeg har startet med å rydde opp i brettspill og rollespill. Mye brettspill går til barn og unge jeg kjenner, mens rollespill er til utlån til hotseat. Så nå ordner jeg utstyr til nye GM’er.

Underholdning

Simple and Stoopid ser alltid på noe. Vi har sett Our flag means Death. Holder på med en horror serie, kommer mer om den når vi er ferdig. Jeg hører på en Podcast som handler om pønk, No dogs in space

Uka som kommer

Det er satt opp til Warhammer. Vi skal også på noe veldig gøy, men det får vente til neste uke. Håper å få spilt noe, og fordelt de spillene som skal ut.

Comments to: Mandag morgen kaffe

Your email address will not be published. Required fields are marked *