Føkk Putin. Så er det sagt

Spill

Vi har spilt brettspill. Noen runder King of Tokyo, Exploding Kittens og Cartographers. Dessverre ble det ikke noe rollespill, men det håper jeg vi kan ordne denne uken. Vi har spilt en del Brawlhalla og minecraft. Soloprosjektet går det derimot dårlig med. Vi mottok også Tenfold Dungeon, så jeg har noen planer for den.

Prosjekter

Vi har skaffet små skattekister og potion flasker som skal pyntes og brukes i rollespill. Det er ikke meg som lager de, så jeg gleder meg masse til å se hvordan de blir. Snart skal jeg også vise noen av miniatyrlandskapene som er blitt laget her. Ikke av meg så klart. De er fantastiske.

Underholdning

Vi har startet på sessong 3 av Snowpiercer. Dette er spennende. Av Audiobøker prøver jeg nå Shadowseer: London. Og av fysiske bøker så fikk jeg House of Leaves i gave

Uka som kommer

Warhammer, skriking, og rydde. Dette blir uken der jeg ser om jeg klarer solo prosjektet. Hvis det utsettes igjen, så må det vente til en annen gang.

Oppdatering

Jeg glemte at vi spilte Exit: The Game – House of riddles også. 8 av 10 stjerner. Veldig fornøyd med første forsøk på slikt spill

Comments to: Mandag morgen Føkk

Your email address will not be published. Required fields are marked *