Det virker som om mandagene kommer litt brått på meg, så jeg får ha mandag på tirsdag. Kanskje greit, det betyr jo bare at jeg har masse å gjøre. Ferier er over og det er på tide å brette opp skjorta og starte å spille rollespill. Fant en fantastisk graffiti ting på vei til jobb

Spill

Vi spilte Warhammer. Gruppen er klar til for en avslutning på det eventyret de holder på med. Jeg fikk også spilt Terraforming Mars – Ares Expedition

Prosjekter

Jeg holder på med Threads som vanlig. Det er kommet så langt at nå er det på tide å sitte rundt bordet og spille litt. Jeg testet også, selg på finn konkurransen. Altså 1 ting første dag, så 2 ting neste osv, til 31 ting. Det gikk i 8 dager i hvert fall, men skal prøve en gang til neste måned.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett serie igjen, og denne gangen var det Sandman. Den er så bra at vi kan ikke anbefale den nok.

Uka som kommer

Det blir rollespill i dag i hvert fall. Det er masse som skjer denne uken, så jeg vet ikke hva annet jeg får tid til.

Comments to: Mandag morgen forsinket

Your email address will not be published. Required fields are marked *