Uken som gikk

Bedre seint enn aldri, eller var det. Pokker nå ble det mye. Ok, uansett. Forrige uke var satt av til Jul, og hva jeg da trenger å gjøre klart. Så Gloomhaven: Jaws er klart til spilling. Det er laget en haug med spill som kan spilles på julaften. Pandemic er klart, så her blir det solospill. Og så har jeg hørt meg rundt om noen er klar for litt vanlig Gloomhaven.

Så julespill er klart. Skulle jeg ordne med gaver? Hmm.

The Hive

På Hivecloud er det kommet et nytt prosjekt, og et er fullført. Det går fremover. Nye medlemmer i forumet har det blitt også. Plass til flere og plass til diskusjoner. Har du lite å gjøre i Jula, stikk innom og se om andre spiller dataspill eller noe online. Det er alltid noen som spiller noe. Og det er flere som henger på PS, Discord og/eller Steam. Rop og du skal høres.

Spill

Starfinder ble gjennomført på foundry serveren. Alt går litt raskere jo mer vi spiller. Jeg har som sagt planer om pandemic solo i jula, så her har jeg gjort klart til spilling. Man kan jo aldri få nok rollespill, så jeg har vært på jakt etter et Urban Fantasy spill og har havnet på Urban Shadows 2ed. Det har vært på Kickstarter, og man kan få tak i test versjon. Det bygger på «Power by the Apocalypse» reglene så dette virker lett og raskt. Jeg vurderer å sette opp regelsystemet til Threads med PbtA regler også.

Men sjekk ut Urban Shadows

Prosjekter

3D printer er oppe igjen. Tenkte nå å printe Meeples til Threads.

Underholdning

Jeg har startet å høre på en fantastisk morsom podcast. Et gameshow om brettspill. Mye tull og rør, men kan anbefales uansett om man liker spill eller ikke.

This Game is broken

Uka som kommer

Det blir warhammer, og da denne kommer litt seint, så har vi spilt warhammer. Slik går dagene. Det jeg gleder meg mest til, er å teste Pandemic, det er satt opp til Gloomhaven: Jaws på lørdag, og sist men ikke minst, så skal jeg teste Scythe med kidsa.

Ha en fantastisk førjuls tid, og spill mye.

Comments to: Mandag Morgen forsov meg litt

Your email address will not be published. Required fields are marked *