Det meste ble skrevet om forrige torsdag. Jeg er nok litt på etterskudd i alt, men det ble fortsatt litt spilling siden torsdag. Lite brettspill, men mye minecraft. Vi har nå laget en gigantisk monolitt og det går togbaner rundt om i verden. Jeg digger å lage tog. Jeg har hoppet til bluesky og gidder ikke twitter mer. Good bye.

Fritt Palestina

Spill

Minecraft, mye minecraft.

Underholdning

Jupp, jeg orker ikke drittet i twitter. Føkk off

Prosjekter

Jeg bygger GM screen, og skriver på Threads. Nye regler for weavers er klare, og jeg holder på med en autogenerering av karakterer. Andre del av kampanjen er også snart klar. Så jeg gleder meg masse

Uka som kommer

Hva uken bringer er litt usikkert. Det ble dessverre ikke warhammer, men håper på en runde Ark Nova. Dere får ha en spøkelsesaklig uke.

Comments to: Mandag morgen Palestina

Your email address will not be published. Required fields are marked *