Det er fult kaos i Nørdheim. Det skal bygges om litt, og da må alt vente. Men det ble litt spill, og litt underholdning. Det er også et nytt prosjekt som er mye bedre enn mitt her. ????

The Hive

I prosjektet nye Nørdheim, så har vi fått et stort gjennombrudd, og så fort valget er over så blir dette fulgt opp. Mye gøy. Når det kommer til neste gang portene åpnes så er nok temaet miniatyr og terreng maling/bygging. Nå er det bare å finne en dato. Etter ombygging såklart.

Spill

Vi fikk til en runde Starfinder. Lenge siden sist, men da var gruppen ferdig med Dead Sun’s kampanjen, og nå inne i avslutningen på hele kampanjen. Vi kom frem til at det er ca 7-8 år siden vi startet, og nå er det ikke mye igjen. ????

Det ble tid til Exploding Kittens og Potion Explotion. To morsomme spill.

Prosjekter

Jobber med 3D printeren for å få den opp igjen. Printer små biter til terreng bygging.

Underholdning

Ble ferdig med serien til Melissa F. Olson; Allison Luther Serien, og startet på The Invisible Library av Genevive Cogman. Flere episoder av Miracle Workers og What we do in the shaddows ble de også. 🙂

Uka som kommer

Hvem vet. Annet enn at ombygging starter. Må sette av tid til å spille

Comments to: Mandag morgen badelykke

Your email address will not be published. Required fields are marked *