Igjen er det tid for en ny liste. Her kommer 6 spill.

Skull(Hodeskalle, Mincraftjord og Ninja

Hva kan jeg si om dette spillet som jeg ikke har sagt. Det blir ikke borte. Jeg har vektet spill iht hvor lang tid de tar å spille og hvor lang tid det tar å sette opp. Så selv om vi hadde 40 runder med Skull, og ja den havnet øverst, så skulle det bare 1 par ganger til med Sleeping Gods før den detter ned på andreplass.


Sleeping Gods

Vi fant 2 regler sist gang, som gjør det enklere. Ikke rart vi har strevet med dette, men nå blir det en bris. Og så dør vi tipper jeg. Vi er 1/3 gjennom kampanjen. Vi har 4 artifacts.


The Mind

Dette ble spilt mye i starten, og så dabbet det litt av. Men det kommer nok tilbake for det er gøy. Det er et spill som jeg anbefaler til alle som vil ha et raskt enkelt spill for 2-4 personer. Selve spillmekanikken er fantastisk, og jeg gleder meg til å teste andre spill i denne sjangeren.


Potion Explotion

Du liker satans personlige spill Candy Crush? Vell, for deg som må ha kjap dopamin. Her er spillet med klinkekuler, eksplosjoner(Ikke ekte såklart) og flakser med magiske drikker. Plukk klinkekuler og se hva som skjer. Dette er gøy, men for de som er flink i å se sammenhenger og litt fremover så kan man gjøre det stort. Jeg derimot plukekr klinkekuler og havner på pallen hvis vi er 3. Men muligens ikke hvis vi er 4. 🙂


The Quacks of Quedlinburg

Vi spilte våre siste runder med Quacks. For nå har vi også The Herb Witches, så nå blir det kun Quacks med expansions i fremtiden. [Sett inn kult heksehyl] Hekser er kule som pokker.


Agricola

Dette er kanskje det spillet som minstekidden elsket fra første runde. Vi spilte litt feil, men det gjør ikke noe. Dette er spillet hen vil spille. Og jupp, jeg taper som vanlig. 🙂

Board Game Geek

Skull, Sleeping Gods, The Mind, Potion Explotion, The Quacks of Quedlinburg(The Herb Witches), Agricola

Comments to: Topp 6 spill August

Your email address will not be published. Required fields are marked *