Uken som gikk

Det ble ikke så mye brettspill denne uken heller. Rart det der. Derimot fikk vi spilt mye minecraft på den nye serveren. Det ble en runde Starfinder, og dermed er vi på vei mot slutten av kampanjen. Vi fikk en runde Fireball Island som jeg tapte, som vanlig. Prosjekt Nørdheim har kommet et lite skritt videre.

The Hive

Nå er det meste flyttet. Jeg har kommet frem til et problem med Fylleangst records, så den flyttes også. Dessverre så fungerte ikke planen min, men man lærer jo. Prosjekt Nørdheim tar små skritt videre, og nå starter delen med å samle folk. Vi oppdaterer hva det er og hvordan du kan hjelpe etter hvert som vi vet mer. Men ønsker du å hjelpe til med Hivehub eller Nørdheim så si ifra og du skal få tilganger til det du ønsker.

Spill

Som sagt så er vi nå inne i siste del av Pathfinder/Starfinder kampanjen. Det er lagt opp til 6 sesjoner og en avslutning. Skal skrive litt om det etter hvert, men del 1 av «En blodig affære» ble spilt på tirsdag.

Prosjekter

Det største er nå Prosjekt Nørdheim. Mer info kommer. Min 3D verden er printet og blir malet, men det tar tid. I hvert fall når jeg ikke vet hva jeg skal bruke det til. Prosjekt minecraft er også oppe å kjører, og vi lurer på om vi klarer en Bedrock versjon. Vi får se

Underholdning

Mye av tiden går til å se folk spille spill på nett. Det er veldig gøy, og jeg kan anbefale No Rolls Barred og Polygon. Masse annet bra der ute, så kanskje jeg kommer med en liste

Uka som kommer

Den største nyheten er at i morgen blir det Warhammer rundt et bord. Jeg gleder meg, og har funnet frem små gaver til alle karakterene. Det er noen fridager så jeg håper på litt brettspill, og så er det en ny runde «2 øl i parken»

God uke

Comments to: Mandag morgen endetider

Your email address will not be published. Required fields are marked *