Det ble mye spilling denne uken. Både brettspill og rollespill. Det ble Dungeon World, og vi var på Arcon.

Spill

Så hva spilte vi? Ny episode i DW kampanjen. Håper å oppdatere Baldrics sin reise inn i de dødes labyrint.

Men vi var jo på Arcon. Pakket sykkel med en stor Ikea bag med spill og dro mot Helsfyr. Selv etter noen år uten Arcon så traff vi kjente med en gang. Det var koselig å kjøpe kopp som jeg kunne fylle med kaffe når jeg ville. Vi fant en plass i sovesalen og vandret rundt blant de som liker spill. Så hva spilte vi egentlig denne helgen?

Fireball Island

Dette er et morsomt klinkekulespill. Flytt brikker og hell lava, magma, bier og slanger over alle spillerne. Dette er litt styr å sette opp, men det er alltid gøy. Det var også det største jeg måtte bære til Arcon

Jenga

Trekk ut en rektangelbit. Putt den på toppen. Fortsett til alt raser. Og når man bare inviterer alle som ser på til å spille, så blir dette en morsom opplevelse. Det var en Jenga konkurranse holdt av Outland, men den rakk vi dessverre ikke.

7 Wonders Architects

Dette er siste spillet som har ankommet samlingen. Noe som også får meg til å tenke på at en del må gå nå. Eller sette opp grensen til 200 spill. mwahahahah. Uansett, 7 Wonders Architects er et enkelt spill om å bygge neon av verdens underverker. Vi skaffet dette da en av kidsa ville være med på konkurranse på Arcon, og dette var enkelt å spille, raskt å lære og tar veldig kort tid. Ingen av oss vant dessverre, men vi hadde det gøy. Dette kommer nok frem neste gang det er folk i Nørdheim

Sushi go

Vi satt og ventet på noe, og der på bordet lå en boks med Sushi Go. Det var noen andre der, så vi spilte noen runder. Det handler om å samle kort egentlig, og disse har bilder av sushi ting. Morsomt, enkelt og raskt. Anbefales.

Cupcake accadamy

Stable muffinsformer er gøy, og dette spillet handler om samarbeid. Altså hold en arm bak ryggen og rop på alle andre hva de burde gjøre, og glem hva du selv burde gjøre. heheheh. Det er gøy, men kan nok være litt stressende for de “voksne”

Store terninger

Jupp. Dette er store terninger. ca 1 kvm. Det er 2 stk, og du må kaste de så langt du kan. Det er ikke ofte man kan si man rullet snake-eyes med terninger som er større enn deg hvis man krøller seg sammen. Men noen klarte det. 🙂 Og hvor ville du ha linket her?

Uno Flip!

Har du spilt Uno? Helt sikkert, men dette har en Dark side. Om det er cookies der er nok usikkert, men det er et ekstra samme spill i orginale Uno spillet. Bare prøv.

Hero Realms

Ble introdusert til dette spillet av noen vi traff på Arcon. Vi rakk dessverre ikke å spille så mye, men dette ga mersmak. Det er et deckbuilder spill, som er enkelt å forstå. Alt står på kortene, og man skal bare duellere med de andre på bordet. Skal se om jeg får tak i en utgave, og spille litt. Et raskt og enkelt spill man kan ta med på pøbb

Sjakk

Jupp, det ble noen runder sjakk. Det var store brikker og det bare sto der. Så hvis vi ville sitte litt, så var dette en perfekt plass.

Roade Rage(ttrpg)

Jeg ble spurt om jeg kunne fylle opp en plass i rollespillet Road Rage. Det er et regelløst system, altså ingen regler eller terninger. Historien drives av spillerne. Det var ca 30-45 minutter og gir utløp for historiefortellinger.

Road Rage handlet om to par. Begge hadde handlet en vare på IKEA. Den var så klart feil, og måtte byttes. Bilen var nesten tom for bensin, og der traff de to parene hverandre, og irritasjon og aggresjonen startet. Så klart var det kø og i køen en snut. La oss bare si at det var godt å spille en sint person for en gang skyld. Det ble ikke brukt noen våpen, men en youghurt ble kastet. Not IRL. 🙂

Ping Pong

Det var et ping pong bord der, og vi brukte det hver gang vi hadde sittet for lenge, og trengte å bevege oss litt. Kanskje ikke brettspill, men i hvert fall bordspill. mwahahahahaahaha. Du kan stol’e på meg at jeg kommer fra et møblert Arcon.

Underholdning

Jeg er ferdig med boka Ticker. Simple and Stoopid ser serier og filmer, og som alltid prøver vi å legge de ut på Nørdheim.

Uka som kommer

Dette er en travel uke, og kanskje ikke så mye spilling. Men hvis alt går greit så får vi en runde warhammer i morgen.

Comments to: Mandag morgen Arcon

Your email address will not be published. Required fields are marked *