Det ble en uke med en del spill. Jeg nådde 1000 vinyler på Discogs, litt stolt nå. Vi spilte rollespill og fortsatte historien i Sleeping Gods. Det er gøy.

The Hive

Jeg har klart å sette opp noen punkter for Nørdheim. Håper det kan skje noe snart. Kanskje en dag for å lage terrain.

Spill

En runde warhammer. Gruppen jobber hardt med å være vakter, men nå strammer tauet seg litt. Sleeping Gods har vi nå kommet ca 4/9 deler av kampanjen. Vi har åpnet nye oppdrag, men de er ikke tilgjengelige før neste kampanje. Har jeg sagt jeg liker dette spillet.

Det ble også en runde table for One. Jeg spilte Agricola, familie versjonen alene. Fikk en veldig god poengsum, så jeg er redd jeg spilte feil. Prøver igjen.

Prosjekter

Måtte reinstallere en maskin, så ny slicer og oppsett for 3D printeren måtte gjennomføres. Så nå testprinter jeg, fordi det har kommet inn et ønske om ravner og kråker. Slik som er normalt å printe. Enda en dag i Nørdheim. ????

Underholdning

Simple and Stoopid har sett på Miracle Workers. Dette er kanskje noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Sesong 1 bygger på en bok, og den er helt grei. I sesong 2 virker det som skuespillerne bare likte å henge sammen, så dette har ingenting med første sesong. Elsker det. Så kom sesong 3 og morsomt at dette får fortsette. Håper det blir mange mange sesonger

Uka som kommer

Starfinder kanskje. Helt sikkert Agricola, og masse Skull. Tipper også en god del tid på minecraft serveren. Det begynner å bli en stor verden.

Comments to: Mandag morgen solo

Your email address will not be published. Required fields are marked *