Det var en spennende uke. Vi spilte en runde Warhammer. Det ble også en King of Nørdheim, eller vi spilte King of Tokyo mange ganger og fikk en vinner. Håper ikke det blir lenge til en ny brettspilldag.

The Hive

De fleste sidene blir oppdatert. Den eneste som faller litt utenfor er Nørdheimsamfunnet, og mulig jeg dropper den ideen. Det tar litt tid med Fylleangst records også, men jeg håper

Spill

Warhammer var gøy, King of Tokyo var også spennende.

Prosjekter

Jeg har skrevet en god del om Threads siste uke, og skal nå kjøre en karakterbygging. Se om det funker. Og så klart en integrering med et univers som spillerne velger. Gleder meg til å prøve. Jeg har forenklet karakterer og regler, da dette skal være et system og et slags metaunivers, og ikke selve verden de skal spille i. Hjemmeside og APP er også på tegneblokka.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett film, og de ser mye på The Great British Bakeoff. Jeg hører på bokserien Shadowseer, og er inne i siste boka. Jeg leser fortsatt House of Leaves. Den er rar.

Uka som kommer

Det blir en runde Hotseat: Dungeon World. Jeg regner med noen brettspill, i hvert fall Exploding kittens denne uka.

Comments to: Mandag morgen Konge

Your email address will not be published. Required fields are marked *