Jupp, jeg klarte meg nesten. Men jeg ble forkjøla til slutt. Aaarg. Det passer ikke, men sånn er det. Forrige uke var spennende. Dog ikke rollespill da flere var syke, men noe brettspill og vi var på teater

The Hive

Det er ikke så mye å komme med. Hivehub og Nørdheim rusler videre i et sakte tempo, men det er i hvert fall fremover. Dog, fylleangstrecords står litt stille dessverre.

Spill

Forrige uke ble det mye minecraft. Må også nevne at i starten av denne uken ble serveren vår angrepet av en idiot som brente kistene til alle som spilte der. Jeg har brukernavn så vi får se hva vi gjør

Prosjekter

Det har vært en måned med å kvitte meg med masse på finn. Mye spill, samlekort og annet rariteter som bare har ligget i esker og kasser. Men det kan se ut som jeg klarte 19 dager. Håper å få til mer i dag og resten av uken

Underholdning

I helga var vi på teaterstykket Blokk til Blokk. Har du sjansen til å se det, så gjør det.

Uka som kommer

Må bare bli frisk, så skal du nok se at det skjer noe

Comments to: Mandag morgen syk

Your email address will not be published. Required fields are marked *