Det er ikke ofte jeg sier det, men for en gang skyld var det godt uten asfalt under beina. Vel, jeg ble kjørt helt frem til døra på hytta, og så kjørt hjem igjen. Men jeg var i nærheten av litt gress. Noen ganger er det gøy å gjemme seg og spille brettspill og minecraft

Spill

Det ble mye minecraft. Nå er kapitalismen kommet dit, for det er et stort kjøpesenter. Men heldigvis så er det mye fordeling og hjelp, så det er mer et byttesamfunn. Vi spilte 7 Wonders Architects, Hatt over Hatt, og jeg spilte Terraforming Mars – Ares Expedition solo. Igjen så klarte jeg det ikke, men skal prøve på nytt igjen denne uken. Det er et morsomt og ganske enkelt spill. Selv om det er mye update.

Prosjekter

Jobber med Threads. Og nå er storycards og storytokens nesten klare. For beta i hvert fall. Mulig de må endre størrelse igjen. Vi har også hatt regeltesting, og det gikk greit. En del kan/må7burde endres, men det er ikke store ting. Mye er balanse.

Underholdning

Simple and Stoopid har sett Sandman. Jeg hører podcasten No dogs in space som handler om pønk, og den er veldig bra.

Uka som kommer

Det er satt av til Warhammer i morgen. Det ser ut til å fungere, da vi har utvidet gruppen med en ekstra spiller. Gleder meg. Ikke mye annet som skjer, men sikkert minecraft og Terraforming Mars.

Ha en flott spilluke

People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Mandag morgen hytte

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *