Dette var en tilsynelatende rolig uke. Startet opp med litt rollespill og endte med et bang. Vell, begge deler endte med et bang. Så får vi se hva det fører med seg. Vi fikk testet de nye brikkene til Quacks, sjekket hva man trenger for screen printing og begynte å jobbe med GM hotseat og ny rollespill kampanje. 

Det ble en stor og flott mot-demonstrasjon mot SIAN. De får fortsatt lov å prate hat, mens det virker som de voksne prøver å late som det ikke skjer, og de unge blir sinte. Dessverre så er det sannheten for tiden. Kan informere om at det ikke var lov å ta med egen soundboks. For de sa politiet strengt ifra til oss.

The Brain

Ikke mye å si. Vi henger etter, dessverre. Men håper at det løsner snart

Hivehub

Har prøvd å finne en poll eller survey til Joomla som fungerer, men den jeg testet var ikke helt det jeg trengte. Grunnen er at jeg ønsker å sette opp survey over hvilke spill folk vil spille, hva de ønsker å se her, og annet. Men først er det å finne ut hva neste rollespill skal være, og da er det greit med input fra spillere. 

Hivecloud

Vi har kommet et stykke videre på screen printing. Scoreboard er blitt gjort noe med. Beta testen av P&P er ute, men ikke testet så mye. Håper å få tid til det i helga 

Brettspill

Bortsett fra å spille Quacks med de nye fine brikkene fra BGG Store så er lite spilt. Har startet å se på hvilke spill som ikke er blitt spilt i det siste og kanskje kan selges for å få bedre plass. Hvis noen ønsker å låne/overta noe så lager jeg en liste her over ting som er overflødig

Rollespill

Det var jo en morsom runde warhammer, som jeg har skrevet om tidligere. Jeg holder også på med en ide med Diesel punk, og lurer litt på systemer jeg ønsker å prøve. Har kikket på Genesys og Cypher systemene. Men litt usikker på om det er akkurat slik jeg ønsker. Men gøy å leite også. ???? 

Dataspill

Har kikket litt på verdensrom spill. Ser at No Mans Sky kommer med en oppdatering så det kan bli gøy. Så disse ser ut som noe jeg kunne tenkt meg å prøve. Må høre meg litt rundt om noen andre vil spille også. Men så vurderer jeg å fyre opp Elite Dangerous igjen.

Men her er noen jeg ser på

Dual Universe

Starbase

Rebel Galaxy outlaw

Star Citizen

Uka som kommer

Starfinder gleder jeg meg til. Da får vi se om gruppen klarer å komme nærmere domedagsvåpnet. Det blir nok en del runder Pandemic tenker jeg også. Og så tenkte jeg å ha brettspill skole for kids denne helga

Comments to: Mandag morgen stillhet

Your email address will not be published. Required fields are marked *