Da var snart mars over, så da burde jeg legge ut februar ihvertfall

Eminent Domain

Dette ble jeg introdusert til i februar. Det er et deckbuilding ish spill, med flere veier til seier. Det som gjør det veldig gøy er at selv om det er noen andres tur, så får du også gjort noe. Et annet spill som har slik mekanisme er Earth. Et spill jeg er veldig glad i

Lost Ruins of Arnak

Jeg blir aldri lei. Dette er kanskje et av de spillene jeg hele tiden faller tilbake til. Hvis det kommer på bordet så er jeg med uansett. Det er fantastisk

Wingspan

Det er alltid tid til Wingspan. Det er fugler og mark og egg og alt det der. Jeg er med å spille hvis det kommer frem.

Carcassonne

Et gammelt og godt spill. Det er veldig enkelt å lære seg og det er gøy. Jeg spiller nesten alltid bare med grunnspillet, men det kunne være gøy å prøve noen ekspansjoner.

Port Royal

Dette er et av favoritt spillene til minste kidden. Det er enkelt å ta med, og enkelt å ta en runde. Greit å ha litt mer plass en et lite bord på toget, men det går det også. Dette er ofte med i sekken når jeg tar med spill

Skull

Verdens beste “bløffe spill” Vårt er laget av papp, for de som lagde det la ut reglene. Så vi tegnet vårt eget. Men det er veldig pent, og det er nok mulig jeg kjøper med et når jeg kommer over det. Det ligger alltid i lomma på jakka mi, så bare å spørre om å spille en runde

Azul

Det ble spilt mye før, men så fikk det en pause. Nå er jeg tilbake og spiller det på BGA. Det står i hylla, men det er ikke like enkelt å få folk til bordet for å spille det.

The Mind Extreme

Dette er ikke alltid like enkelt å få på bordet, men det er kjempegøy. Og det blir mange runder når det først kommer på bordet. Test The Mind først, så er veien til The Mind Extreme

Exploding Kittens

Det er alltid tid til å sprenge noen katter. Bare gjør det.

UNO Flip!

Et lite spill snek seg inn som nummer 10. Er du lei av UNO, så kan du teste dette.People reacted to this story.
Show comments Hide comments
Comments to: Topp 9 Februar 2024

Write a response

Your email address will not be published. Required fields are marked *